Noticias

 

Núria Gil directora d'Akuaba ha estat acreditada com a experta en estratègia i innovació al TecnoCampus, en les àrees d'indústria 4.0, salut i TIC.

El TecnoCampus és un organisme molt actiu en innovació i emprenedoria.

 

 

 

El passat 5 de Maig Núria Gil va impartir la segona sessió de formació en TIC per a empresaris del sector turisme de la Noguera, a l'Ajuntament de la Baronia de Rialb.

La sessió va consistir en un taller d'introducció a  les xarxes socials per al sector turisme, la participació va ser molt interessant entre agents i promotors turístics, empresaris de turisme rural, de restauració i d'allotjaments turístics de la comarca.

 

Núria Gil imparteix novament el mòdul d'emprenedoria a la pràctica, per a empreses amb alt potencial de creixement, a la 32ª edició del MBA de la Universitat de Girona, pel que ja hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys.

http://www.fundacioudg.org/master-en-direccio-i-gestio-dempreses-mba.html

 

Núria Gil imparteix novament el mòdul d'emprenedoria a la pràctica, per a empreses amb alt potencial de creixement, a la 35ª edició del MBA de la Universitat de Girona, pel que ja hi han passat més de 600 professionals de les comarques gironines en els darrers anys.

 

http://www.fundacioudg.org/master-en-direccio-i-gestio-dempreses-mba.html

Núria Gil. Directora d'Akuaba va impartir aquest curs, en el marc de les accions formatives programades pel Servei d'Innovació Recerca i Desenvolupament de l'Ajuntament de Terrassa. Organitzat per Orbital 40, Parc científic i Tecnològic de l'Ajuntament de Terrassa

Titol: " GESTIÓ DE LA PROPIETAT INTEL.LECTUAL i P. INDUSTRIAL"

Dirigit a: Persones empresàries i emprenedores

Lloc: Qu4drant.0 (Telers, 5  2a planta)

Informació del curs a: https://aoberta.terrassa.cat/documents/ajuda239041785.pdf?iddoc=239041785&idrel=7782

 

¿Qué pasa con la protección de la propiedad Intelectual (PI) con los cambios exponenciales de tecnologías y organizaciones?

Artículo de Núria Gil en Tecnonews https://www.tecnonews.info/opiniones/la_proteccion_de_la_propiedad_intelectual
22/10/2019

Els passats 8, 15 i 22 de Juliol, Núria Gil va impartir 3 webinars per a Reactivem el Baix Montseny, amb l'objectiu de facilitar l'operativa dels tràmits en línia per a empreses, autònoms, professionals i organitzacions.

Organitzat per Baix Montseny Empresarial i Agora BM 

  • Webinar 1: Utilització simple i eficient de certificat digital, identificació digital i signatura electrònica
  • Webinar 2: Utilització simple i eficient de la facturació electrònica
  • Webinar 3: Utilització de la Finestreta Única Empresarial (FUE) i tràmits en línia

 

En el marc de la cloenda del Programa Avançat en Emprenedoria de base Científica  "Impulsa - Llavor" 2019, de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR), Núria Gil CEO d'Akuaba va moderar la taula rodona: "Emprenedoria de base científica, reptes i solucions.

 

El Debat va comptar amb la presència de dos mentors del programa, la Dra Teresa Tarragó (IPROTEOS) i el Dr Juanjo Villanueva (CVC-UAB), i de dos participants, la Dra Ester Rodriguez (CMRB) i el Dr Jordi Roviras (UIC). Presentació d’un cas d’èxit, Neuroheal Biomedicals SL, a càrrec de la Dra Caty Casas (CEO i participant, UAB).

El Programa Impulsa Llavor forma part del Programa Indústria del Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 

El programa formatiu Impulsa-Llavor en la edició 2019, ha constat de:

 

·         6 mòduls formatius amb 100h hores de formació presencial.

 

·         20h d’assessorament personalitzat i 10 h d’activitats de connexió.

 

I s’ha centrat en 3 línies:

 

·         L’evolució del projecte emprenedor: del diagnòstic inicial a l validació del model de negoci.

 

·         L’evolució del científic emprenedor, orientació cap a l’enfoc de negoci.

 

·         L’evolució personal del científic-emprenedor: per l’adquisició de “capacitats” d’empresari.

 

 

Núria Gil directora d’Akuaba participa en el nou Cicle de jornades TIC-Turisme.
El Cicle de jornades TIC-Turisme, desenvolupades en el marc del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2011-2015 i el projecte tractor eTurisme del pla idigital, té com a objectiu fomentar la innovació i la utilització de les TIC en el sector Turístic per reforçar-ne la competitivitat i per potenciar el nou sector tecnològic d'empreses especialitzades en aquest àmbit.

En les jornades, organitzades per la Direcció General de Turisme amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, es donaran a conèixer les tendències i solucions TIC aplicades en l'àmbit turístic amb l'objectiu de millorar les competències digitals i la competitivitat de professionals i empreses del sector. Al llarg de les sessions es presentaran, també, un cas d'èxit i el Servei d'orientació idigital com a eina de suport per a la posada en marxa de projectes d'aplicació de les TIC en l'estratègia de l'empresa.
Les jornades s'adrecen a les empreses turístiques de cada territori i als subsectors de turisme rural, petits hotels i càmpings.
Calendari de sessions:
25/09/2013: Catalunya Central
09/10/2013: Pirineu Aran
24/10/2013: Lleida
06/11/2013: Girona
19/11/2013: Tarragona
03/12/2013: Terres de l'Ebre
12/12/2013: Barcelona
Podeu ampliar la informació a: http://www.idigital.cat/web/i-digital/jornades-i-formacio/jornades-digitals/detall/-/asset_publisher/R99c/content/jornada_20130925_cicle-de-jornades-tic-turisme#sthash.n5MBabeJ.dpuf

Ja podeu consultar el programa de la 1ª sessió a la Catalunya Central, el 25 de setembre a:  http://www.idigital.cat/web/i-digital/jornades-i-formacio/jornades-digitals/detall/-/asset_publisher/R99c/content/jornada_20130925_jornada-tic-turisme-a-la-catalunya-central

Durant 2017 Núria Gil Ha realitzat les següents edicions dels cursos:

 Protecció de la Tecnologia, Com protegir i explotar els resultats de l'activitat :

Curs 24 i 26 de gener, curs 2 i 4 de maig, curs 12 i 14 setembre

Està programada darrera edició del 2017 per: 13 i 14 desembre

 

Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrónica i factura electrónica

Curs 2 febrer, curs 28 març, curs 21 abril, curs 24 maig, curs 3 juliol

Estan Programades darreres edicions per : curs 3 octubre, curs 22 novembre

  

 

 

Durant el primer semestre de 2015 Akuaba ha realitzat 5 edicions del curs als Ajuntaments de: Sta. Coloma de Gramenet – Grameimpuls i a l’Hospitalet de Llobregat – Gornal Activa. 

A les sessions hi van assistir empresaris, emprenenedors i professionals, que van  tenir una participació molt elevada.

Aquestes activitats s'inclouen dins el recull d'activitats de suport al teixit empresarial 2015 de la Diputació de Barcelona.

 

                             

 

En aquest periode Núria Gil (d'Akuaba) ha impartit un total de 10 webinars i 1 curs presencial per a 6 entitats, dins l'àmbit de serveis de la Diputació de Barcelona (DiBa), en temes relacionats amb la tramitació en línia: Canal Empresa, Finestreta única Empresarial (FUE), servei Representa, Licitacions en línia, utilització de Certificat Digital, d'identificació digital, Signatura Electrònica i Facturació Electrònica.

Els cursos s'enmarquen al Recull de Suport al teixit empresarial i al Cataleg de serveis 2021 de promoció del Canal electrònic, de la Diputació de Barcelona.

Les 6 entitats que han organitzat les formacions son:

• Ajuntament de Rubí

• Ajuntament de Canovelles 

• Ajuntament de la Garriga

• Ajuntament del Masnou

• Ajuntament de Vilafranca del Penedès

• Consell Comarcal de l’Alt Penedés

Akuaba SL.
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }